Menü Bezárás

Videóval frissítve: Mert adni mindig jó

Forrás: balaton.vehir.hu

Lorem Ipsum egy egyszerû szövegrészlete, szövegutánzata a betûszedõ és nyomdaiparnak. A Lorem Ipsum az 1500-as évek óta standard szövegrészletként szolgált az iparban; mikor egy ismeretlen nyomdász összeállította a betûkészletét és egy példa-könyvet vagy szöveget nyomott papírra, ezt használta. Nem csak 5 évszázadot élt túl, de az elektronikus betûkészleteknél is változatlanul megmaradt. Az 1960-as években népszerûsítették a Lorem Ipsum részleteket magukbafoglaló Letraset lapokkal, és legutóbb softwarekkel mint például az Aldus Pagemaker.

Szombaton több mint 1570 ellátott részére készítettek ajándékot a Hajmáskér-Sólyi Református Társegyházközösség gondozói és gyermekeik.

Zsúfolásig megtelt a sólyi kultúrház mindkét szintje, 130 házi segítségnyújtásban dolgozó szociális gondozó és ápoló családtagjaikkal, gyermekeikkel készítettek karácsonyi ajándékot az ellátottak részére – nyilatkozta hírportálunknak Tuba-Kovácsné Holczmann Mónikaszolgálatvezető.

Tuba-Kovácsné Holczmann Mónika

A dolgozók Várpalota, Zirc, Veszprém, Balatonalmádi kistérségben, valamint a balatonfüredi és tapolcai járásban látják el az időseket.
Papírangyalkákat, karácsonyfadíszeket, a gyermekek főleg tobozmanókat és különböző gipszmintákat festettek.

Írjon nekünk!

Kérjük töltse ki rövid űrlapunkat, hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

X
Írjon nekünk!